Featured Truck: sbram500
Joined: 3673 days ago
Posts:31
Location:


NCTTORA Forum Index -> Wrenching -> no start and no check engine light cutting on with key on
Post new topic  Reply to topic View previous topic :: View next topic 
no start and no check engine light cutting on with key on
PostPosted: Sat Dec 18, 2010 6:10 pm Reply with quote
johnalger04
Webwheeler
Webwheeler
 
Joined: 07 Nov 2010
Posts: 12
Location: autryville




does any one have any info that can help. i thought it was my computer might be bad and wasnt sending any signal but now i have replaced it and it is doing the exact same thing. its a 91 4x4 pickup with a 22re
View user's profile Send private message Last Name First Name
PostPosted: Sat Dec 18, 2010 6:15 pm Reply with quote
xtoy_boy35
Global Warmer
Global Warmer
 
Joined: 28 Jun 2006
Posts: 4054




or this 1 Gives thy a finger

_________________
Nate

'07 Chevy Duramax LBZ-4x4/ CC/ SB
'84 Toyota Extra Cab-4x4/ propane/ longs/ duals w/ 4.7/ UFAB tubework/ 38's yada yada...
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website AIM Address
PostPosted: Sat Dec 18, 2010 6:21 pm Reply with quote
johnalger04
Webwheeler
Webwheeler
 
Joined: 07 Nov 2010
Posts: 12
Location: autryville




not sure why it posted twice but i figured i would try it in this forum because im not having any luck in the other one
View user's profile Send private message Last Name First Name
PostPosted: Sat Dec 18, 2010 10:24 pm Reply with quote
MetalMangler
Toe Jammin!
Toe Jammin!
 
Joined: 12 Nov 2005
Posts: 1084




Do you have fuel, and do you have fire? Eliminate the obvious first. Igniter may be bad, fuel pump may be bad, coil may be bad. I need more info. I can get any 22r/re to run, I just need the info on the systems.

_________________
I've got some serious Toe Jamm goin on over here!


BWA Drive by specialist!
KEEPIN IT GANGSTA since May, 2006
View user's profile Send private message Send e-mail
PostPosted: Sat Dec 18, 2010 10:53 pm Reply with quote
johnalger04
Webwheeler
Webwheeler
 
Joined: 07 Nov 2010
Posts: 12
Location: autryville




no i have no fire, have tested all my components and they all worked on my buddys truck and im getting power to them just no signal from the ecm to spark
View user's profile Send private message Last Name First Name
PostPosted: Sun Dec 19, 2010 12:45 am Reply with quote
MetalMangler
Toe Jammin!
Toe Jammin!
 
Joined: 12 Nov 2005
Posts: 1084




Have you checked all grounds?

_________________
I've got some serious Toe Jamm goin on over here!


BWA Drive by specialist!
KEEPIN IT GANGSTA since May, 2006
View user's profile Send private message Send e-mail
Re:
PostPosted: Sun Dec 19, 2010 10:18 am Reply with quote
xtoy_boy35
Global Warmer
Global Warmer
 
Joined: 28 Jun 2006
Posts: 4054




MetalMangler wrote:
Have you checked all grounds?


that's what i was gonna say...

_________________
Nate

'07 Chevy Duramax LBZ-4x4/ CC/ SB
'84 Toyota Extra Cab-4x4/ propane/ longs/ duals w/ 4.7/ UFAB tubework/ 38's yada yada...
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website AIM Address
PostPosted: Sun Dec 19, 2010 1:36 pm Reply with quote
johnalger04
Webwheeler
Webwheeler
 
Joined: 07 Nov 2010
Posts: 12
Location: autryville




ok i got it goin finaly, after all the money i have spent it turns out that my check engine light was blown and wasnt allowing it to complete the circuit. never thought that could be my problem but i was all out of options and some one told me to check it. thanks for all the help that yall tried to give me
View user's profile Send private message Last Name First Name
PostPosted: Sun Dec 19, 2010 4:31 pm Reply with quote
xtoy_boy35
Global Warmer
Global Warmer
 
Joined: 28 Jun 2006
Posts: 4054




glad you got it goin...

_________________
Nate

'07 Chevy Duramax LBZ-4x4/ CC/ SB
'84 Toyota Extra Cab-4x4/ propane/ longs/ duals w/ 4.7/ UFAB tubework/ 38's yada yada...
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website AIM Address
PostPosted: Sun Dec 19, 2010 6:00 pm Reply with quote
johnalger04
Webwheeler
Webwheeler
 
Joined: 07 Nov 2010
Posts: 12
Location: autryville




thanks never thought a damn bulb would be the problem
View user's profile Send private message Last Name First Name
PostPosted: Sun Dec 19, 2010 6:57 pm Reply with quote
johnalger04
Webwheeler
Webwheeler
 
Joined: 07 Nov 2010
Posts: 12
Location: autryville




thanks never thought a damn bulb would be the problem
View user's profile Send private message Last Name First Name
no start and no check engine light cutting on with key on
NCTTORA Forum Index -> Wrenching
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
All times are GMT - 5 Hours  
Page 1 of 1  

  
  
 Post new topic  Reply to topic  







Powered by phpBB © 2001-2003 phpBB Group
Theme created by Vjacheslav Trushkin